Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Scandinavian Wagyu

Endelig kan du købe Skandinavisk Wagyukød hos The Fat Cow!

Japansk Wagyu anses som værende verdens fineste kød – og med rette. Med sin flotte marmorering, lækre tekstur og enestående smag, byder en ægte Wagyubøf på en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Derfor lancerer vi nu vores helt eget Wagyukød hos The Fat Cow – nemlig Scandinavian Wagyu!

Wagyu er desuden utrolig rig på umættede fedtsyrer, hvilket bidrager til kødets unikke karakter. Kødet er sprængfyldt med aromatiske olier og er så mørt at det smelter på tungen – en drøm for alle kødelskere.

Køb vores Scandinavian Wagyu

 

 

Et dansk udvalg af høj kvalitet

Scandinavian Wagyu er kød fra Wagyukøer, som er født, opvokset, slagtet og pakket i Skandinavien, hvor der bliver taget stort hensyn til dyrevelfærden.

Sortimentet er fra dyr, som er opvokset i Sverige og Danmark. Dyrene kan gå frit omkring og spise græs og de sidste 200 dage fordres de også med korn, for at opnå den ønskede fedtmarmorering. Samtidig bruges der er hverken hormoner eller antibiotika.

 

 

Et bredt sortiment som er godkendt af os

Scandinavian Wagyu er et premiumsortiment, som indeholder alt fra Côte de Boeuf, Striploin, Entrecôte, burgerbøffer og pølser samt andre gode udskæringer.

Produkterne vil ligge i de fleste tilfælde ligge med MBS 3-5. Kødet i vores Scandinavian Wagyukoncept er nøje udvalgt og kontrolleret.

Hos The Fat Cow går vi op i at bruge hele dyret, intet går til altså til spilde. Vi har taget et aktivt valg om at dyrevelfærden og miljøet kommer i forreste række hos os. Derfor har vi bl.a. sørget for at dyrene transporteres mindst muligt og at de har masser af plads omkring dem. Dette er både for dyrenes og miljøets skyld.

Køb vores Scandinavian Wagyu

Krogmodnet for nydelsen!

De bedste udskæringer som Cote De Boeuf samt T-bone krogmodnes  i + 40 dage, for at få den unikke smag frem. Her er tale om kød med en fantastisk smag og karakter. 

 

 

For dig som kræver lidt ekstra! 

Vi på The Fat Cow er vi overbevist om at der findes mange, der sætter pris på at vi går et ekstra skridt for at få de bedste produkter til vores kunder. For os er dyrevelfærd og kvalitet vigtigt. 

Dem der vælger Scandinavian Wagyu er kunder, der går op i kvalitet og som samtidig vil nyde et godt stykke kød.

Prøv gerne vores seneste nyheder i sortimentet af Skandinavian Wagyu. Et lokalt produceret premiumprodukt med masser af smag. Du vil ikke fortryde det!

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu