Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: UMI

UMI - The Art of Beef

I næsten tå årtier har Uruguay produceret oksekød af høj kvalitet. I Uruguay er det primært Angus og Hereford, som opdrættes. To racer som verden over er kendt for at levere kød af meget høj kvalitet.

 

Uruguay har opnået stor berømmelse for sin oksekød og er kendt for at eksportere noget af verdens bedste. Som ledende producent står restauranter og steakhouses verden over i kø hos UMI for at få fat i deres kød.

Man plejer at sige at Uruguay har overtaget Argentinas plads, når man kigger på hvor meget oksekød de hver især eksporterer. Langsomt, men sikkert har Uruguay knækket koden til hvordan man gang på gang for oksekød i verdensklasse.

Hvad gør UMI til noget særligt?

De har et ønske om at være en af de bedste og har gennem længere tid gjort deres for at til, hvor de er i dag. De udvalgte køer græsser i mere end 200 dage - normalt er det mellem 100-120 dage. 

De mange dage på græs giver en flot fedtmarmorering og en masse smag. Udover at være på græs får køerne også foder i min. 200 dage. Her er tale om sammensat foder, uden hormoner og antibiotika. 

 

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu