Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: Cedar River Farms

Black Angus fra Cedar River Farms 

Amerikansk premiumkød er noget helt specielt. Hos Cedar River Farms ligger man vægt på at dyrene kan frit omkring, men at de samtidig har mulighed for at tilgå foder, som er uden hormoner og antibiotika. 

Dyrene er opdrættet i USA, hvor de kan gå frit omkring på store arealer. Det er primært racerne Black Angus og Hereford, der bruges hos Cedar River Farms.

Kødet fra Cedar River Farms er 100% USDA Choice Quality Angus certificeret, hvilket betyder at man som kunde altid kan være sikker på kødet er fra Angus og Hereford kvæg, der er født, opvokset og slagtet i USA.

De stræber altid efter at levere kød af høj kvalitet, som generelt har en højere fedtmarmorering end andet amerikansk kød.

"PROVEN FLAVOUR"

For at kunne garantere en smagsoplevelse har Cedar River Farms lavet deres egen metode for kontinuerligt at kunne teste kvaliteten på deres kød.

Kød fra Cedar River Farms har en track record, som gentagende gange har vist at deres kød scorer højt på parametrene "Overall Tenderness", "Juiceness", "Beef Flavour" samt "Buttery Flavour". 

Cedar River Farms er også kendt for at læne sig op af de guidelines, som laves af US Beef Industry Sustainability Framework
De sætter rammerne for hovedområder - holdbarhed og mulighederne for forbedring for måden oksekød produceres på. De arbejder kontinuerligt på gøre industrien mere bæredygtig og fremme måden man producerer oksekød på.
translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu