Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: Snake River Farms - amerikansk Wagyu kød

Snake River Farms - Wagyu kød fra USA

Snake River Farms fra USA er kendt for at have noget af verdens bedste oksekød. 

De sidste 30 år har Snake River Farms under mottoet "Ranch to Table" leveret amerikansk Wagyu kød af høj kvalitet. For ejerne bag er det vigtigt at have fuldt overblik over produktionen, derfor er der strenge krav til ranchen i Washington State, som ligger i det nord vestlige USA.

Der bliver lagt utrolig stor vægt på dyrevelfærd, dyrene bliver håndplukket og inden kødet bliver sendt ud til forbrugerne skal det igennem syv forskellige former for kvalitetskontrol.

 

Fedtmarmoreringen er i højsædet

For at opnå den rette fedtmarmorering arbejder de hos Snake River Farms meget med data. Gennem de sidste 25 år har de formået at samle en database, der giver et overblik over hvordan fedtmarmoreringen udvikler sig for hvert produkt og hvordan de hele tiden kan forbedre deres produkt. 

Fedtmarmoreringen, som Snake River Farms er kendt kommer gennem særlige fokus, der er på dyrenes foder. Dyrene har mulighed for at gå frit omkring på åbne enge og samtidig suppleres der med foder, som indeholder en blanding af hø, korn, kartofler samt vitaminer og mineraler. 

Du kan læse mere om Snake River Farms og deres produkter her.

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu