Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

The Fat Cow - egne produkter

The Fat Cow - egne produkter

Som en af Danmark første online-leverandører af kød, ved vi hvad det kræver, for at kunne sælge kødprodukter af høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg af kød fra alverdens lande med forskellige fedtmarmoreringer, for at sikre at der er noget for enhver smag.

Vi ved at meget at det rigtig gode kød aldrig nåede ud til forbrugerne - det var primært forbeholdt restauranter.

Hvem står bag The Fat Cow?

Vi er en 3. generations slagterfamilie med stor erfaring indenfor slagterfaget og med et indgående kendskab til branchen. Derfor synes vi det var oplagt at starte en webshop, hvor det var muligt for alle at købe kød, som leveres direkte til døren.

Samtidig har vi et netværk, der gør det muligt for os at købe de lidt bedre og specielle udskæringer, som normalt ikke kan fås i supermarkedet. Mange af de produkter vi forhandler kommer fra forskellige oksekødproducenter verden over.

Vi er bl.a. KOBE certificerede, hvilket betyder at vi har fået særlig tilladelse til at sælge KOBE kød. Udover at sælge KOBE kød har vi også kød fra Ceder River Farms, Darling Downs, The Black samt Uruwagyu. 

Hvem er vores kunder?

Vi ved at der findes rigtig mange mennesker, der sætter pris på kød af høj kvalitet, de lidt særlige udskæringer, gerne med en god fedtmarmorering. Samtidig er dyrevelfærden også højt på folks liste, når de skal købe kød. 

De producenter vi importerer kød fra har stor fokus på at dyrene vokser op under gode forhold, som er med til at sikre den allerbedste dyrevelfærd.

Vores kunder har fra begyndelse efterspurgt kød, der kommer fra Danmark og Sverige. Vi har derfor sørget for både at kunne sælge økologisk kød fra Sverige samt vores Scandinavian Wagyu, der har været utrolig populært.  

Udover at sælge de "klassiske" udskæringer, har vi også burgerbøffer, pølser samt forskellige færdigretter. Når vi lægger navn til forskellige produkter har vi grundigt undersøgt kvaliteten på de råvarer der bruges og måden de produceres på.

For når alt kommer til alt er det vores kunders tilfredshed, der er vigtigst for os.

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu