Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: Txogitxu (Spanien)

Txogitxu fra San Sebastian, Spanien

Når det kommer til kød med karakter, så kommer man ikke udenom Txogitxu.

Fra San Sebastian i hjertet af Baskerlandet, er signaturkødet: Old Fat Cows. 

Vi er The Fat Cow. Txogitxu er "Old Fat Cows" så du kan forstå, at vi vidste fra start af, at et samarbejde imellem os vil fungere. 

Hvad er Txogitxu ?

Txogitxu har specialiseret sig i opkøb og distribution af "Old Fat Cows" fra Galicien i det nord, vestlige Spanien. Txogitxu er ensbetydende med kød fra mælkekøer med en min. alder på 7-8 år og opefter. Deres højkvalitetskød (signaturserie) "Galiciske Ekstra" er baseret på mælkekøer på 18 til 24 år gammel.

Kødet fra Txogitxu fåes i tre kvaliteter: Europeian Premium, Galicisk Ekstra og Galicisk Ciderhus. For alle tre kvaliteter glæder der en anerledes fortælling om opdræt af kød fra køer der er græsfoderet, fritgående i ofte meget stærkt kuperet terræn.

Den galiciske kød er noget helt specielt. Den galiciske madkultur består primært af grøntsager, fisk og skaldyr. Men som alle andre steder skal der bruges merjeri produkter som mælk og ost. Derved er det normalt på landet, at bønderne har mindre besætninger af malkekøer. Malkekøer der oftest holdes til landområder, hvor jorden ikke så nemt kan dyrkes til afgrøder. 

Old Fat Cows ? 

Den mest almindelig alder for kødkvæg når det slagtes er fra 24 - 30 måneder (imellem 2 -3 år) gamle dyr. Det yngste dyr fra Txogitxu er 7 år gammelt. Helt op til deres signaturserie på 18 - 24 år gamle. Dette er noget helt andet. 

Den høje alder kombineret med en liv som malkeko gør at kødet fra Txogitxu er helt specielt. Vi kalder det simpelthen kød med karakter.   

Vi hos The Fat Cow får udvalgt hele højreb med den højeste fedtmarmorering der findes, som vi derefter skærer i store bøffer. 

 

Se vores kødprodukter fra Txogitxu her

Hvad smager Txogitxu kød af ? 

Txogitxu kød har en intensiv smag af oksekød. En kraftfuld smag som kan minde om krogmodet oksekød. Smagsnuancer af nødder og ost.    

Af udseendet skal nævnes kødets fedt som er mere gulligt end almindeligt hvidt.

Txogitxu med deres signaturserie virkelig kødprodukter med karakter.  

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu