Levering indenfor 2-3 dage. Gratis fragt ved køb over 750 kr.

Varemærke: Darling Down - Australien

Darling Downs er en af vores absolut ynglings varemærker indenfor Wagyu kød

Darling Downs er nok det bedste Wagyu kød man kan opdrive udenfor Japan. 

 

Darling Downs - Det flotte Wagyu F1 fra Australien

Kendetegnet ved Darling Downs produkter er rig fedtmarmorering, afbalanceret smag og ensartet mørt. Darling Downs giver en kulinarisk oplevelse for gourmethjemmekokke, der brænder for mad. Hver bid af denne australske kvalitets Wagyu fortæller en historie om landet, landmændene og lidenskaben for at opdrage det bedste.

Den berømte Darling Downs smag kommer fra en specialiseret diæt, der leveres til deres husdyr i mindst 330 dage, hvilket hjælper med at give oplevelsen af ​​smagen og mørheden ved at spise Darling Downs et endnu større skridt.

Se vores Darling Down-produkter her.

AACO

Etableret i 1824 og er det australske landbrugsselskab bag Darling Downs varemærket. Idag er AACO Australiens største integrerede husdyr- og kødproducent og er det ældste igangværende driftsselskab i Australien.

I dag ejer og forvalter AACo en strategisk balance mellem fabrikker, græsgange og gårde, der udgør omkring 6,4 millioner hektar jord i Queensland og områder i det nordlige territorium i Australien. Dette svarer til ca. 1% af Australiens landmasse.

AACo har specialiseret sig i kornfoderet kvægopdræt og i Wagyu-kødproduktion. AACo er forpligtet til innovativ klimastyring, som bevarer ressourcer, som deres produktion er baseret på. Deres miljø- og bæredygtighedsinitiativer er drevet af dedikerede og dygtige landadministrationsteam, der er forpligtet til at levere miljømæssig bæredygtighed i den bedst mulige praksis.

AACO'S og Darling Downs historie 

I 1824 blev AACo etableret som et udviklingslandeselskab med bistand fra den britiske regering, hvor virksomheden blandt andet modtog 1 million hektar til at udvikle landets fødevareproduktion.

I 1831 begyndte Shorthorn-tyre at blive importeret fra England for at udvikle selskabets husdyr. Efter Anden Verdenskrig specialiserede virksomheden sig i husdyr og opgraderede sit husdyr ved at introducere blandt andet Santa Getrudis og Braham racen.

I 2006 erhvervede AACo Westholme-racen, som er kendetegnende for deres ekspertise som Wagyu-producenter. I dag er AACo fokuseret på produktion af Premium kødprodukter til eksport og gensidigt forbrug. Deres bøf forbruges af en million mennesker verden over hver dag.

Se vores Darling Down-produkter her.

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu