Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: Darling Downs - Australien

Darling Downs er en af vores absolut ynglings varemærker indenfor Wagyu kød

Darling Downs er nok det bedste Wagyu kød man kan opdrive udenfor Japan. 

 

Darling Downs - Det flotte Wagyu F1 fra Australien

Kendetegnet ved Darling Downs produkter er kendte for deres møre kød, der med sin lækre smag og flotte fedtmarmorering giver en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Darling Downs er en kulinarisk oplevelse for alle, der brænder for mad. Hver enkelt bid vidner om hvor høj kvaliteten på dette Wagyu er.

Den berømte smag som Darling Downs er kendt for, er resultatet af en special diæt, som dyrene får i mindst 330 dage. Dette er med til at give en oplevelse udover det sædvanlige – det er en ​​delikat smag og et mørt stykke kød, som du sent vil glemme.

Se vores Darling Down-produkter her.

Historien bag Darling Downs

AACo blev etableret i 1824 og er det australske landbrugsselskab bag Darling Downs varemærket. I dag er AACo Australiens største husdyr- og kødproducent og er det ældste igangværende driftsselskab i Australien.

I dag ejer og forvalter AACo fabrikker, græsgange og gårde, der udgør omkring 6,4 millioner hektar jord i Queensland og områder i Northern Territory i Australien. 

AACo har specialiseret sig i kornfoderet kvægopdræt og i Wagyu-kødproduktion. De har også forpligtet sig til innovativ klimastyring, som bevarer de ressourcer, som deres produktion er baseret på.

Deres miljø- og bæredygtighedsinitiativer er drevet af dedikerede og dygtige landadministrationsteam, der er forpligtet til at levere miljømæssig bæredygtighed i den bedst mulige praksis.

AACO'S og Darling Downs historie 

I 1824 blev AACo etableret som et selskab med bistand fra den britiske regering, hvor virksomheden bl.a. modtog 1 million hektar til at udvikle landets fødevareproduktion.

I 1831 begyndte Shorthorn-tyre at blive importeret fra England for at udvikle selskabets husdyr. Efter Anden Verdenskrig specialiserede virksomheden sig i husdyr og opgraderede sit husdyr ved at introducere blandt andet Santa Getrudis og Braham racen.

I 2006 erhvervede AACo Westholme-racen, som er kendetegnende for deres ekspertise som Wagyu-producenter. I dag er AACo fokuseret på produktion af Premium kødprodukter til eksport og gensidigt forbrug. Deres bøf forbruges af en million mennesker verden over hver dag.

Se vores Darling Down-produkter her.

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu