Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: Himmerlands kød

Himmerlands kød: 100% dansk – 100% Nærvær

The Fat Cow er stolte over at være indgået samarbejde med Himmerland kød. Himmerland kød er Danmarks største privatejet oksekødsslagteri. Kun overgået af Danish Crown i størrelse.

Himmerland kød er som navnet angivet baseret i Himmerland, hvor man lige nu er i gang med at nybygge deres hovedsædet i Aalestrup.

Himmerland kød er vores leverandør af dansk kød. Himmerland kød arbejder kun med dansk kød fra danske landmænd. Alle dyrene fra Himmerland er slagtet og forarbejdet i Himmerland. Det betyder nærhed og korte transportveje.  

Himmerland kødkvæg fokus ligger ikke på en bestemt kvægrase men de arbejder med Angus, Hereford og krydsninger heraf. Det vigteste er at kvaliteten er i top.

Hos The Fat Cow har vi udvalgt en række kødkvæg produkter af både Okse- og Kalvekød.

Himmeriget (Krogmodnet kød / Dry Aged)

Hos Himmerland kød findes ”Himmeriget”. Himmeriget er Himmerland kød modningsrum, hvor særlige udvalgte kødudskæringer bliver forældet og modnet til perfektion.

Vi har været forbi ”Himmeriget” og udvalgt en modnet Mellemfilet på ben, som vi ikke kunne efterlade efter, at vi har haft fat i den. En Mellemfilet er den øverste del af Oksefilen. Hvis man deler en hel oksefilet, så er mellemfilen den del, som sidder tættest på Entrecoten / Ribeyen. Tidligere også kaldt en marmoreret Oksefilet indenfor slagterfaget.

 

 

Himmerigets produkter bliver kun produceret i en begrænset mængde og derfor forbeholdt til udvalgte kunder. Af restauranter som anvender disse produkter fra Himmerlands, Himmeriget, så kan MASH nævnes. MASH har udvalgt Himmerland til at være deres leverandør af oksekød til deres menukort.  

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu