Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: Økologisk Svensk oksekød

Svensk økologisk kød

Hos The Fat Cow sælger vi kød af høj kvalitet. Vi har et bredt sortiment og er blandt dem, der har det bredeste udvalg af Wagyukød i hele Danmark!

Vi brænder for at kunne tilbyde vores kunder premiumkød, som smager af noget og som er af høj kvalitet. Vi har kød fra Syd- og Nordamerika, Australien og nu også Sverige.

Vi har oplevet en stigning i efterspørgslen på svensk kød, derfor er vi også glade for endelig at kunne præsentere adskillige udskæringer fra svenske køer. Kødet har en flot MBS(Fedtmarmorering) på 4-5 og samtidig er dyrene vokset op uden nogle former for hormoner, antibiotika og andre unaturlige former for tilsætninger.

Det svenske oksekød, der nu er i vores sortiment kommer fra køer, der er født og opvokset på gårde i Skåne, Sverige. De fleste fra gårde omkring Vellinge.

Her har dyrene mulighed for at gå frit omkring på marker og græsse, sideløbende for de også foder. Det EU-stempel, som kødet her har fået indebærer at der er fokus på dyrevelfærden, fodret og lign.

Når kødet er certificeret, som værende økologisk af EU er det fordi en række strikse krav opfyldes og som samtidig kontrolleres løbende. Dette gælder også efter dyrene er slagtet. 

Lokal produceret oksekød

Kødet er forsigtigt skåret og kommer som sagt fra specielle opdrættere i Skåne, Sverige. Særligt fra gårde i og omkring Gessie, Klagshamn, Bökeberg, Bokskogen. 

Kvægene er Angus og Highland Cattle samt krydsninger derimellem. Samtidig er det græsfodret og har derfor en god smag, der adskiller sig fra kvæg, som har fået både korn og græs. 

De gårde, der opdrætter økologisk kvæg skal leve op til særlige kræv, for at kunne kalde deres deres kvæg for økologiske. Der er krav til at fodret er økologisk, de skal have fri adgang til marker/enge samt særlige staldbygninger, der lever op til bestemte krav, der adskiller sig fra de krav, der normalt stilles til opdræt af kvæg.

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu