Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: Sashi - Danmark

Sashi - Dobbelt guldvinder af World Steak Challenge 

Kødsommelier John "Sashi" Nielsen (JN Meat ) har flere gange bevist, at noget af det bedste kød, der kan opdrives i Europa, fås fra hans slagterlokaler i Slagelse.

Sashi

Sashi er det japanske begreb for "fedtmarmorering". Når det kommer til produkterne i Sashi serien, bliver kødet udvalgt på baggrund af dets fedtmarmorering. Det samme gør man med det verdensberømte Wagyu kød.

Sashi serien har fire fedtmarmorerings klasser og vælges ud fra ofte ud fra kriteriet om, hvor marmoreret kødet er. Det meget marmorerede Wagyu-kød, inklusiv Wagyura-racen fra den japanske region KOBE, er blevet utrolig populært gennem årene - ikke mindst i Europa.

Wagyu kød er meget eftertragtet, særligt pga. den ekstra marmorering med intramuskulært fedt. Denne grad af marmorering gør ikke kun kødet saftigere, men også blødere og mere sprødt, da fedtet smelter under tilberedning i modsætning til kødfibrene.

Wagyu er dog meget begrænset i sit sortiment på grund af sin popularitet og pris, derfor lancerede Sashi sit konceptet med eget kød og kvalitet.

Meningen er at man skal kunne finde et tilsvarende kød med høj marmorering til en attraktiv pris, hvilket er en mulighed hos Sashi.

Uanset hvad har Sashi kødet altid har en høj grad af marmorering, med en intens smagsprofil, nøje udvalgt af slagtere - her er altså tale om et super alternativ til Wagyu kød

Se vores SASHI-produkter HER

Der vælges kun en begrænset mængde dyr ud til SASHI - dyrene bliver valgt ud fra en masse viden omkring kød. Samtidig er det i processen og vigtigt at kunne bestemme graden af ​​marmorering – det er nemlig den der gør SASHI til et nicheprodukt af højeste kvalitet.

Sashi er et mærke for kødelskere, der værdsætter smag og saftighed. SASHI-kød er ikke populært bare fordi det er overkommeligt, eksotisk eller kommer fra en bestemt kvæg race eller et bestemt land.

SASHI er kødet der giver dig en følelse af nydelse og er blevet kronet, som det bedste kød i verden i 2018 og 2019.

SASHI fås i 4 kategorier:

MBS: 1-3 Sashi AAA -

MBS: 4-6 SASHI SAIKO -

MBS: 6-10 SASHI BESUTO -

MBS: 11-12

Grundlæggeren af JN KØD "John Sashi Nielsen", som står bag SASHI-mærket er en meget lidenskabelig kødsommelier, der har rejst rundt i verden i mere end 30 år for at udvælge og tilbyde det bedste kød.

De mottoer som John bygger sin forretning på er: "Alle kan fremstille/producere mørt kød, men kun få kan lave kød med smag, og jeg er stolt over at være en af ​​de få."

"Det betyder ikke noget for mig, at vi er en lille virksomhed, så længe vi fortsætter med at være blandt de bedste."

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu