Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Varemærke: Greater Omaha - USA

Greater Omaha - Amerikansk topkvalitet

Greater Omaha er for mange noget af det bedste amerikanske oksekød, der kan opdrives. En af de leverandører, hvor de fleste slagtere alle vil antyde, at her er en leverandør, som ved hvad de arbejder med. Greater Omaha er en anerkendt topproducent, som mange steakhouse / restauranter anvender i hele verden.   

Se alle vores Greater Omaha produkter her

Video om Greater Omaha 

Greater Omaha udvælger kun det bedste, som de nærliggende kvæggårde (ranch) fra slagteriet kan tilbyde. For nærhed og tæt samarbejde med opdrætterne gør hele forskellen. Derfor kan kvæget til Greater Omaha topprodukter kun bo i en omkreds fra slagteriet på 200 mils (325 km). 

At en af de førende producenter af kødkvæg ligger i Nebraska er ingen tilfældighed. Nebraska er kendt som "The Napa Vally of Beef". En område som naturligt har alle forudsætninger, der skal til for at producerer godt kødkvæg. 

I Nebraska har kvæget mulighed for at strejfe frit rundt og græsse som et supplement til det lokale korn (kornbladning) som kvæget for, for at opnå den bedste kvalitet af kød. Kød som har en klar rødlig farve. Helt hvidt fedt. Mørt og med høj fedtmarmorering.  

Hos Greater Omaha fra Nebraska har man produceret kødkvæg i mere end 100år. En gennemtestet metode til at sikre en høj og jævn kvalitet, der giver ekstremt mørt kød med en høj fedtmarmorering. 

Greather Omaha er en del af USDA kvalitets systemet. Dette sikre både dyrevelfærd men gør også, at de mærker deres produkter efter USDA kvalitetsklasserne Selecet, Choice og Prime. Læs mere om dette under vores artikel om BMS. 

Greater Omaha er amerikansk oksekød når det er allerbedst.

 Vi på The Fat Cow er stolte over at føre en af de bredeste sortimenter af Greater Omaha kødprodukter. Om det er Ribeye, Ribeye på ben (Cote de Boeuf), Striploin, Picanha eller andet, så har vi varen.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=gEancIU4Yp4

Se alle vores Greater Omaha produkter her: https://www.thefatcow.se/search?type=product%2Carticle%2Cpage&q=Greather+Omaha 

translation missing: da.blogs.article.older_post
translation missing: da.blogs.article.newer_post
Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu