Dry Aged / Krogmodnet kød
Krogmodnet kød / Dry Aged - Til den rigtige kød connesuir
The Fat Cow tilbyder nu et særligt udvalg af krogmodnet kødprodukter.
Hvis du vil tage din kødoplevelse til et mere smagsintenst niveau, så skal du teste vores krogmodnet (Dry Aged) sortiment af kødprodukter fra øverste hylde.
Fordi ikke alle kødprodukter bliver udvalgt
Det er ikke alle produkter som egner sig til at blive modnet. Modningsprodukter kræver særlige egenskaber som eksempel fedtmarmorering og kødstruktur. Derudover kræver det rigtig slagterkompetencer, de rette forhold og masser af tid.
Modning af kød er et håndværk indenfor slagterfaget. Den del som kun de mest erfarende håndværkere indenfor faget arbejder med. Den del af faget, hvor man enten skaber mesterværker eller hvor man ødelægger produktet, så det ikke kan spises. Den del af faget, hvor erfaring og fornemmelse med kødet er vigtigere end "bare" at føle en fremgangsmåde.
Modningsrummene har altid haft specielle navne. Nogen kalder dem "Guldrummet" andre kalder dem "Himmeriget". Men for dem alle gælder det, at har sker noget specielt. Her sker en af de mest ældre processer.
Krogmodnet kød hos The Fat Cow
Alle vores modnet (Dry Aged) produkter er minimum modnet i 40 dage (5uger). Vi anvender både traditionel modningsrum og vores egne modningsposer.
Modnet kødprodukter fra The Fat Cow smager af mere. Dybere kødsmag, mere intens umami duft i næsen. Simpelthen mere karakterfyldt.
Så snyd ikke dig selv for en rigtig madoplevelse. Prøv en af vores udvalgte modnet produkter. Så håndpakker vi din ordre i slagterpapir og sender den direkte hjem til din hoveddør.