Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

35 min.

Grillet Entrecote med Barbecue sauce og coleslaw

En Entrecote går man aldrig galt i byen med. Her får du opskriften på en grillet Entrecote med majs, Barbecue sauce og coleslaw.
Fire portioner

Ingredienser

sådan gør du

Krydr Entrecoten med salt og grill den, kernetemperaturen skal være omkring 57 grader, hvis kødet ønskes rosa.

Majs

Tag bladene af majsene. Pensl dem med smør og krydr med salt. Læg dem på grillen i 20 min. ved mellem varme. Sørg for at vende dem.

Coleslaw Bland alle ingredienser til coleslaw dressingen sammen. Smag gerne til af flere omgangen. 

Bland efterfølgende gulerødderne og hvidkålen i dressingen. Lad den gerne trække lidt inden serveringen.
Fire portioner

Ingredienser

Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu