Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Leveringsinformationer

Leveringsinformationer

Vi har gjort det nemt og bekvemt at handle kvalitetskød. Hos os kan du sidde stille og roligt derhjemme og bestille kødet til din næste fantastiske kødoplevelse. 


Levering via Xpressen


Vi leverer direkte til din hoveddør med levering tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Vi anvender transportfirmaet Xpressen til leveringer i Danmark.  

Alle vores ordre bliver pakket i fødevaregodkendte polystyrenkasser (kaldes også frigolit eller flamingokasser) med tilhørende isgels. Kombinationen af kassen og isgelen holder dine varer kolde (køletemperatur) hele vejen hjem til din hoveddør (vi bryder aldrig kølekæden).

Din ordre bliver oftest færdigbehandlet indenfor et par dage hos. Leveringen fra os til dit hjem sker indenfor 48 timer. Du behøver ikke at være hjemme når transportfirmaet leverer din ordre til dig.

Vores transportpartner hedder Xpressen. Når din ordre er færdigpakket, så booker vi leveringen hjem til dig. Når leveringen er booket, så modtager du både en SMS og en e-mail bekræftelse. I bekræftelsen er sporbarhedskode samt alt den information som kræves. 

Når du har modtaget leveringen, så modtager du en bekræftelse på at din ordre er leveret på din registeret adresse. I bekræftelsen er både billedet af kassen leveret hos dig samt GPS koordinations bekræftelse på, at pakken er leveret på din registeret adresse. 

Du kan læse mere om Xpressen og deres informationer om levering af fødevare her

 

Ferie/Helligedage


Bemærk: I forbindelse med ferie/helligdage kan der være ændringer i leveringsdagene. 

 

Kontakt ved spørgsmål 

 

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om leverancer, kan du altid kontakte os via e-mail info@thefatcow.dk

Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu