Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Om os

NYT KONCEPT - NY MÅDE AT KØBE PREMIUM KØD DETALJER ONLINE

The Fat Cow er et nyt koncept, der tilbyder kvalitet og unikke køddetaljer til attraktive priser - direkte hjem til din hoveddør

Hvorfor?

Det hele startede som en reaktion på den kvalitet og de høje priser, som vi som almindelige forbrugere står over for i landets butikker. Vi vidste, at meget af det gode kød allerede var i landet, men det nåede aldrig ud til den private forbruger. Det skal være muligt at gøre det anderledes - og bedre, tænkte vi.. Vi ønskede at levere den bedste kvalitet og til den bedste pris. Og det skal være enkelt og glat.


Kun de bedste er gode nok

Vi ønsker blot at sælge det allerbedste kød og de bedste udskæringer fra dyr, der har haft et godt liv med respekt og værdighed, som strejfede frit i naturen.

Vi ser frem til at præsentere luksus kvalitet for hele Sverige: Vores vision er at tilbyde hver kunde den bedste kødoplevelse nogensinde, når shopping på TheFatCow.se. Hurtigt, nemt, inspirerende.


Bag Den Fede Ko

Bag "den fede ko" er en 3.


Sted

Fat Cow har lokaler i virksomheden Vellingegård Food-lokaler på Kompanigatan 18, 235 32, Vellinge. Det giver os en stor fordel - og en adgang til fødevaregodkendte lokaler (FSSC), hvor vi trygt og sikkert kan håndtere dit kød.


Kort

The Fat Cow - Sveriges nye premium kød koncept med attraktive priser leveret, nem, hurtig og overkommelig, lige til dit hjem.

 

  

    

 Hilsen Fat Cow

Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu