
Asparges med olivenolie dressing
Friske asparges med sennep- og olivenolie dressing. Serveres med ovnristede med Wagyu skiver/chips

4 portioner
Ingredienser
10 skiver Wagyusalami
500g friske asparges
Olivenoliedressing
2 æggeblommer
1 spsk. hvidvinseddike
2 - 2 ½ dl olivenolie
2 spsk. sød sennep
Salt
Peber
sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader.
Læg 10 skiver salami på en bageplade og sæt dem i ovnen i 10 min.
Dressing
Pisk æggeblommer og eddiken sammen over et vandbad. Det skal blive hvidt og skummende.
Kog de friske asparges i saltet vand i omkring 3 min.
Server de lune asparges med Wagyuchips og dressingen
4 portioner
Ingredienser
10 skiver Wagyusalami
500g friske asparges
Olivenoliedressing
2 æggeblommer
1 spsk. hvidvinseddike
2 - 2 ½ dl olivenolie
2 spsk. sød sennep
Salt
Peber