Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

50 min.

Rørt tatar med salat og fritter

En bistro klassiker, som de fleste er vilde med. En rørt tatar med fritter og salat til er en sikker vinder og smager fantastisk hver gang.
4 portioner

Ingredienser

Fritter 

1 kg bagekartoffel 

3 spsk. olivenolie 

3 tsk. salt 

Salat og Vinaigrette 

125 g blandet salat 

1 tsk. dijon sennep 

2 spsk. olivenolie 

1 spsk. æblecidereddike 

1 tsk. honning 

Salt og peber  

Rørt Tatar 

600 g okseinderlår, finthakket

2 æggeblommer

2 spsk frisk estragon, finthakket 

3 dråber tabasco 

2 spsk olivenolie 

1 tsk peberrod, fintrevet 

2 skalotteløg, finthakket 

2 tsk dijon sennep 

1 spsk kapers, finthakket 

2 spsk cornichoner, finthakket 

1 tsk worcestershire sauce 

Salt og peber 

Husk! 4 æggeblommer samt til estragon og mayonnaise til servering 

sådan gør du

Fritter 

Skrub kartoflerne rene og skær dem i stave. Vend kartoflerne i olie og salt. Bag dem i ovnen på 175 grader i 35-40 minutter. Vend dem et par gange undervejs.

Salat og vinaigrette 

Rør vinaigretten sammen og smag til. Anret salaten i en skål. Men vent med at vende den med vinaigrette til lige inden servering. Ellers bliver salaten 

Tatar

Rør æggeblommer, kapers, cornichoner, tabasco, estragon og olie sammen med kødet. Smag til med dijonsennep, halvdelen af skalotteløgene samt salt og peber

Rør kødet og alle ingredienserne godt igennem. Smag gerne til igen – måske skal der mere salt og peber i, det kommer an på din smag.
Del tataren i fire lige store portioner og form tataren på tallerkenen med en kniv. Top med en rå æggeblomme og lidt estragon.
Server med fritterne, salaten og mayonnaisen.
4 portioner

Ingredienser

Fritter 

1 kg bagekartoffel 

3 spsk. olivenolie 

3 tsk. salt 

Salat og Vinaigrette 

125 g blandet salat 

1 tsk. dijon sennep 

2 spsk. olivenolie 

1 spsk. æblecidereddike 

1 tsk. honning 

Salt og peber  

Rørt Tatar 

600 g okseinderlår, finthakket

2 æggeblommer

2 spsk frisk estragon, finthakket 

3 dråber tabasco 

2 spsk olivenolie 

1 tsk peberrod, fintrevet 

2 skalotteløg, finthakket 

2 tsk dijon sennep 

1 spsk kapers, finthakket 

2 spsk cornichoner, finthakket 

1 tsk worcestershire sauce 

Salt og peber 

Husk! 4 æggeblommer samt til estragon og mayonnaise til servering 

Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu