Rørt tatar med salat og fritter
Ingredienser
Fritter
1 kg bagekartoffel
3 spsk. olivenolie
3 tsk. salt
Salat og Vinaigrette
125 g blandet salat
1 tsk. dijon sennep
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
1 tsk. honning
Salt og peber
Rørt Tatar
600 g okseinderlår, finthakket
2 æggeblommer
2 spsk frisk estragon, finthakket
3 dråber tabasco
2 spsk olivenolie
1 tsk peberrod, fintrevet
2 skalotteløg, finthakket
2 tsk dijon sennep
1 spsk kapers, finthakket
2 spsk cornichoner, finthakket
1 tsk worcestershire sauce
Salt og peber
Husk! 4 æggeblommer samt til estragon og mayonnaise til servering
sådan gør du
Fritter
Skrub kartoflerne rene og skær dem i stave. Vend kartoflerne i olie og salt. Bag dem i ovnen på 175 grader i 35-40 minutter. Vend dem et par gange undervejs.
Salat og vinaigrette
Rør vinaigretten sammen og smag til. Anret salaten i en skål. Men vent med at vende den med vinaigrette til lige inden servering. Ellers bliver salaten
Tatar
Rør æggeblommer, kapers, cornichoner, tabasco, estragon og olie sammen med kødet. Smag til med dijonsennep, halvdelen af skalotteløgene samt salt og peber
Ingredienser
Fritter
1 kg bagekartoffel
3 spsk. olivenolie
3 tsk. salt
Salat og Vinaigrette
125 g blandet salat
1 tsk. dijon sennep
2 spsk. olivenolie
1 spsk. æblecidereddike
1 tsk. honning
Salt og peber
Rørt Tatar
600 g okseinderlår, finthakket
2 æggeblommer
2 spsk frisk estragon, finthakket
3 dråber tabasco
2 spsk olivenolie
1 tsk peberrod, fintrevet
2 skalotteløg, finthakket
2 tsk dijon sennep
1 spsk kapers, finthakket
2 spsk cornichoner, finthakket
1 tsk worcestershire sauce
Salt og peber
Husk! 4 æggeblommer samt til estragon og mayonnaise til servering