Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

Returret

Hvis et af vores produkter ikke lever op til dine forventninger, så skal du kontakte os på e-mail: info@thefatcow.dk

Ved hver ordre / levering findes en følgeseddel fra os, som bekræfter, hvad der er pakket til dig. Hvis et produkt mangler eller er beskadiget, så skal du kontakte os på e-mail: info@thefatcow.dk 

Ved fejl krediteres den fejlbehæftede vare til dig. Det sker igennem vores system, som sætter beløbet tilbage på det registeret kreditkort, som du anvendte til at betale for købet. The Fat Cows ansvar er begrænset til købsværdien af varen / varene, som er konstateret fejlbehæftet af The Fat Cow.

Tilbagebetaling af beløbet vil ske så hurtigt som muligt. Dog indenfor 30 dage forudsat at andet ikke er skriftligt aftalt eller at der er hindringer for sådan en refusion.

I overensstemmelse med gældende forbrugerbeskyttelseslovgivning har kunder ret til at fortryde købsaftalen (udøve kundens fortrydelsesret) indenfor 14 dage fra den dato, hvor kunden modtager varerne, eller en væsentlig del af den. 

Fortrydelsesretten gælder dog ikke for køb af dagligvarer/let fordærvelige varer. Dette gælder produkter fra The Fat Cow.

Fortrydelsesretten gælder, forudsat at produktet er i stort set uændret stand, og at ingen forsegling er blevet brudt. Hvis kunden ønsker at udøve fortrydelsesretten, er det tilstrækkeligt for kunden at sende en besked til info@thefatcow.dk (f.eks. pr. brev eller e-mail), at kunden ønsker at udøve fortrydelsesretten, eller at kunden returnerer varen inden udløbet af perioden. Meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten skal sendes til: info@thefatcow.dk

Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu