Wagyu Beef Wellington med rødvinssauce
Ingredienser
600g Wagyu Oksemørbrad
En rulle butterdej
400g champignon eller blandede svampe
Lidt frisk rosmarin
100g parmaskinke
2 spsk. Dijon sennep
2 æggeblommer
1 spsk. brun farin eller honning
2 Æggeblommer
Salt og peber
sådan gør du
Svampene
Rens svampene og hak dem fint sammen med rosmarinen. Steg svampe og rosmarinen på en tør pande til svampene har smidt al væsken. Smag til med salt og peber
Mørbraden
Varm en pande op – den skal være rygende varm. Brun mørbraden på alle sider og krydr med salt og peber. Smør efterfølgende mørbraden med senneppen.
Samling
Start med at lægge et stort stykke film ud på bordet. Fordel parmaskinken ovenpå filmen, stykkerne skal overlappe hinanden.
Fordel svampene på parmaskinken, læg mørbraden ovenpå svampene og rul det hele stramt sammen. Mørbraden skal nu hvile i min. 1 time.
Ingredienser
600g Wagyu Oksemørbrad
En rulle butterdej
400g champignon eller blandede svampe
Lidt frisk rosmarin
100g parmaskinke
2 spsk. Dijon sennep
2 æggeblommer
1 spsk. brun farin eller honning
2 Æggeblommer
Salt og peber