Wagyu Grillspyd
Grillspyd er en favorit for de fleste om sommeren. Her får du en opskrift på grillspyd med Wagyukød, sommerens grønsager og en lækker marinade.
4 portioner
Ingredienser
600g Wagyukød
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
15 champignon
5 forårsløg
Marinade
½ dl soya
½ dl rapsolie
½ dl rødvinseddike
1 fed hvidløg
2 spsk. honning
½ tsk. paprikapulver
½ tsk. chilipulver
Lidt salt og peber
sådan gør du
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og lad den stå og trække smag i 10 min. Læg samtidig grillspyddene i vand, hvis de er af træ.
Skær kød og grøntsager ud i samme størrelse, ca. 3x3 cm.
Sæt nu kød og grøntsagerne på spyddene og pensl med marinaden
Grill spyddene, gerne to-tre min. på hver side. Kødet får en fin farve og grønsager er perfekt tilberedte.
Server grillspyddene - gerne med ovnstegte kartofler og en salat til.
4 portioner
Ingredienser
600g Wagyukød
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
15 champignon
5 forårsløg
Marinade
½ dl soya
½ dl rapsolie
½ dl rødvinseddike
1 fed hvidløg
2 spsk. honning
½ tsk. paprikapulver
½ tsk. chilipulver
Lidt salt og peber