WAGYU OXFILE CARPACCIO
Ingredienser
-
800 gr Wagyu oksefilet
-
350 gr foie gras paté (godt en af dine favoritter)
-
4 skiver friskbagt briochebrød
-
150 gr kødjuice
-
2 fed hvidløg
-
10 gr timian
sås
-
50 gr smør, ægte smør, usaltet
Tryffelmos/mashed potatoes
-
500/600 gr kartofler
-
200 gr fløde
-
300 gr smør
-
2 spsk trøffelolie
-
50 gr sort trøffel
-
15 gr salt
-
5 gr sort peber
HER ER HVAD DU SKAL GØRE
Start med kartoffelmos
Forvarm ovnen til omkring 180 grader
Placer kartoflerne på en bageplade eller i en støbeform i ca. 30 minutter
Læg smør og fløde i en lille gryde og varme, så smørret smelter, holde lunken
Fjern kartoflerne fra ovnen, efter kogte, skræl dem og "smadre" dem med en træske sammen med smør fløde, som du holdt varm på komfuret. Bland grundigt, så alt "fusionerer". Tilsæt trøfler og salt og peber efter smag og smag
Forbered oksefilet ved polering det (hvis det er nødvendigt)
Steg fileten i kort tid, ved høj varme. så det bliver farve. Prep det med hvidløg og timian. Hold frituresaft / juice
Sænk varmen i ovnen til 160 grader og læg fileten i ca 8-10 minutter, indtil den indre temperatur når 52 grader (fjern derefter fra ovnen og lad hvile, indtil du prepped foie gras og sauce
Rist dit briochebrød i en brødrister eller steg uden fedt og olie i en gryde
Fjern brødet fra gryden, varm denne varme og steg på foie gras paté, så det begynder at smelte, salt forsigtigt
Bland den ristede (som er sigtet) i en lille varm gryde med 30 gr smør og revet sorte trøfler, whisking op til en lille skum
Placer på pladen / pladen ved at placere kartoffel mos på siden af pladen, sat på den ristede brioshe disk og på dette du lægger en skive, omkring 150-200gr oxfile, salt og peber. På
filet af oksekød, du sætter den stegte foie gras pasta og så du cirkel over de himmelske trøfler og smør sauce på toppen.
njut!
Ingredienser
-
800 gr Wagyu oksefilet
-
350 gr foie gras paté (godt en af dine favoritter)
-
4 skiver friskbagt briochebrød
-
150 gr kødjuice
-
2 fed hvidløg
-
10 gr timian
sås
-
50 gr smør, ægte smør, usaltet
Tryffelmos/mashed potatoes
-
500/600 gr kartofler
-
200 gr fløde
-
300 gr smør
-
2 spsk trøffelolie
-
50 gr sort trøffel
-
15 gr salt
-
5 gr sort peber