Wagyu spaghetti Bolognese
En Spaghetti Bolognese er klassiker hos de fleste. Den er nem at lave, smager altid godt og er populær hos alle familien medlemmer. Vi anbefaler at du starter et par timer før du planlægger at servere retten, hvis du har mulighed for det. På den måde er sikret mest mulig smag.
4 portioner
Ingredienser
500g Hakket oksekød
Frisk timian
50 g bacon
1 stort eller 2 små finthakkede løg
2 dåser hakkede tomater
2 fed hvidløg
1 dl rødvin
1 lille dåse tomatpuré
2 spsk rød balsamico
Lidt bouillon
Lidt olie
Salt og peber
Andet
Parmasan
Spaghetti
sådan gør du
Start med skære baconen i mindre stykker og steg det efterfølgende på panden. Kom efterfølgende løg, hvidløg samt timian i gryden og lad det stege til løgene er klare.
Tilsæt kødet og brun det godt. Kom efterfølgende rødvin, bouillon og tomatpuréen i. Lad det stå og simre et par minutter. Tilsæt efterfølgende løg, bacon og hakkede tomater.
Lad nu retten stå og simre i en times tid, rør i gryden engang imellem og sørg for at det ikke noget tørt. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra bouillon.
Kog spaghettien i saltet vand. Server spaghettien med bolognese og lidt friskrevet parmesan.
4 portioner
Ingredienser
500g Hakket oksekød
Frisk timian
50 g bacon
1 stort eller 2 små finthakkede løg
2 dåser hakkede tomater
2 fed hvidløg
1 dl rødvin
1 lille dåse tomatpuré
2 spsk rød balsamico
Lidt bouillon
Lidt olie
Salt og peber
Andet
Parmasan
Spaghetti