Levering indenfor 2-3 dage. Bare 99 kr. i fragt.

45 min.

Wagyu spaghetti Bolognese

En Spaghetti Bolognese er klassiker hos de fleste. Den er nem at lave, smager altid godt og er populær hos alle familien medlemmer. Vi anbefaler at du starter et par timer før du planlægger at servere retten, hvis du har mulighed for det. På den måde er sikret mest mulig smag.
4 portioner

Ingredienser

500g Hakket oksekød 

Frisk timian

50 g bacon 

1 stort eller 2 små finthakkede løg

2 dåser hakkede tomater

2 fed hvidløg

1 dl rødvin 

1 lille dåse tomatpuré 

2 spsk rød balsamico 

Lidt bouillon 

Lidt olie

Salt og peber

Andet

Parmasan

Spaghetti

sådan gør du

Start med skære baconen i mindre stykker og steg det efterfølgende på panden. Kom efterfølgende løg, hvidløg samt timian i gryden og lad det stege til løgene er klare.
Tilsæt kødet og brun det godt. Kom efterfølgende rødvin, bouillon og tomatpuréen i. Lad det stå og simre et par minutter. Tilsæt efterfølgende løg, bacon og hakkede tomater.
Lad nu retten stå og simre i en times tid, rør i gryden engang imellem og sørg for at det ikke noget tørt. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra bouillon.
Kog spaghettien i saltet vand. Server spaghettien med bolognese og lidt friskrevet parmesan.
4 portioner

Ingredienser

500g Hakket oksekød 

Frisk timian

50 g bacon 

1 stort eller 2 små finthakkede løg

2 dåser hakkede tomater

2 fed hvidløg

1 dl rødvin 

1 lille dåse tomatpuré 

2 spsk rød balsamico 

Lidt bouillon 

Lidt olie

Salt og peber

Andet

Parmasan

Spaghetti

Lukket

The Fat Cow - Nyhedsbrev

Til dig som ønsker de særlige kødfulde tilbud... før alle de andre

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din varekurv er tom
Køb nu